Simpozion ITM 28.04.2017.

     Pentru promovarea la nivel mondial a prevenirii accidentelor și a bolilor profesionale, Organizația Internațională a Muncii (OIM) sărbătorește în fiecare an pe 28 aprilie Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă (SSM).

     În același timp, mișcarea sindicală din lume onorează memoria victimelor accidentelor de muncă și a bolilor profesionale organizând simultan campanii în întreaga lume.

      Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă a fost marcată si de  ITM Bihor, printr-o întâlnire cu angajatorii, la care au participat circa 500 de persoane. Tema întâlnirii cu angajatorii a fost „Optimizaţi colectarea şi utilizarea datelor de SSM”.

          Totodata  s-a desfăşurat o acţiune de informare şi conştientizare a responsabilităţii angajatorilor cu datele ce se cer la nivel de companie referitor la evenimente, accidente de muncă, bolile profesionale , incidente periculoase si accidente de traseu.

           In acest context a participat si SC SENALUX SRL la simpozion, prezentand echipamente individuale de lucru privind promovarea unui mediu de lucru sigur şi sănătos pentru toţi lucrătorii. 

Fișiere pentru descărcatÎmi place!